IRIDOLOGIE LIMFATICA

Sistemul limfatic este cel mai important sistem de detoxifiere din organism, responsabil pentru menținerea sângelui curat și pentru eliminarea  deșeurilor metabolice și acide prin rinichi si piele.

Iridologia este o formă de diagnosticare a bolii prin studierea ochiului. Iridologia este știința care analizează culoarea și structura fibrelor irisului (partea colorată) a ochiului, care arată punctele forte și slăbiciunile genetice ale unei persoane, precum și orice modificări care apar în corpul său la acel moment.

CUM FUNCTIONEAZA IRIDOLOGIA?

Există aproximativ 28.000 de terminații nervoase în iris. Toți nervii din corp înregistrează modificări în organe și corp, trimițând aceste mesaje creierului.  Irisul este ecranul unde sunt proiectate informațiile. Irisul este la fel de personal ca o amprentă. Este unic pentru fiecare. Nu există doi oameni să aibă același iris. Chiar și gemenii identici au irisi diferiți. Prin urmare, este un portret genetic al constituției tale, o viziune asupra sănătății tale actuale și a predispoziției tale la boală. Cu ajutorul iridologiei putem observa stadii ale inflamatiei, congestii limfatice, nivelul de toxicitate din anumite zone ale corpului cit si slabiciunile

CUM VA AJUTA IRIDOLOGIA?

Iridologia este un instrument de diagnostic care poate arăta stadii ale inflamatiei, congestii limfatice, nivelul de toxicitate din anumite zone ale corpului, daca un individ are nevoie de mai multe exercitii fizice, sau are nevoie sa se hidrateze mai bine, punctele tari și punctele slabe ale corpului tău, ajutându-te astfel să corectezi, să gestionezi în mod proactiv sau să previi anumite tipare de boală.

Iridologia nu poate ameliora afectiuni, dar cu anumite modificări ale dietei, aport de plante de medicinale, si alte proceduri de detoxifiere etc., îți poți ajuta organismul să inverseze procesele bolii.

Iată câteva semne care ar putea indica o limfă stagnanta acida, congestionată: alergii și sensibilități alimentare, infecții frecvente de răceală și gripă, dureri articulare, artrită, dureri de cap și migrene, crampe menstruale, sâni fibrochistici, sensibilitate a sânilor în jurul ciclului, sinuzită, pierderea poftei de mâncare și GI. probleme, balonare, crampe musculare, umflarea țesuturilor, oboseală, ceață cerebrală, neregularități ale dispoziției, depresie, paraziți, erupții ale pielii, acnee și celulită. În general, te poți simți obosit și toxic, cu o greutate în piept sau abdomen.