Despre noi

 Proiectul Axio Holistic s-a născut din dorința de a oferi tuturor cunoașterea necesară pentru vindecare și sănătate optimă.

 

“Lasă hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrana”

 

Această deviză a lui Hippocrate a fost punctul de pornire pentru călătoria noastră în fascinanta lume a nutriției inteligente.

Noi suntem Claudiu și Camelia, fondatorii Axio Holistic și părinții a doi copii minunați. Pasiunea noastră pentru nutriție și sănătate a apărut acum 13 ani, când ne-am lovit de o situație complet nouă și extrem de greu de gestionat. Copilul cel mare, care pe atunci avea doar 2 ani și jumătate, pentru o ”răceală”, a primit tratament de la medic două antibiotice, unul după celălalt. În câteva zile a slăbit foarte mult, iar corpul lui micuț nu mai tolera aproape niciun aliment.

În acel moment am realizat că ceva nu funcționează, că ceva lipsește din sistemul medical și am început să cautăm informații pentru a ne putea ajuta copilul. Am început să studiem tot ce ne pica în mână, iar fiecare carte sau articol ne ducea tot mai aproape de nutriție, tot mai aproape de adevărata cauză a ”răcelilor”, care nu erau altceva decât o încercare a corpului de a scăpa de toxine.

Eliminarea mucusului, amigdalele inflamate, toate au aceeași cauză: mâncarea inadecvată speciei din care facem parte, mâncarea chimizată și superprocesată, mâncarea moartă, fără viață, care secătuiește corpul de energie și de nutrienți, nu îl ajută să se regenereze, așa cum ar trebui. Înțelegând tot mai mult că organismul uman nu are nevoie de antibiotice, ”anti-viață”, ci de probiotice, ”pro-viață”, am realizat că doar printr-o nutriție curată și hrănitoare putem ajuta corpul să fie sănătos, să aibă o stare de funcționare cât mai bună. Așa am început să consumăm tot mai multe fructe și legume crude, în smoothie-uri, salate și sosuri de tot felul, pline de viață și culoare.

 

Experiențele revelatoare ce ne-au condus spre puterea vindecătoare a plantelor

 

În anul 2009, am avut privilegiul de a sta 3 săptămâni în India, în Dharamshala, la învățăturile lui Dalai Lama. Acolo am avut parte o experiență binecuvântată, transformatoare, care ne-a determinat să deschidem ochii spre o altă lume, o lume interioară, de care până atunci nu am avut habar. 

Întorși în România, am început să consumăm pudre din plante, folosite ca remedii străvechi în medicina tradițională. Le adăugam în smoothie-urile pe care le consumam la micul dejun și am început să ne simțim tot mai bine. Astfel, am ajuns să descoperim tot mai mult puterea vindecătoare a plantelor și am încercat să completăm golul lăsat de medicina modernă cu învățături care s-au păstrat de-a lungul mileniilor în diverse culturi, combinate cu știința de ultimă oră în domeniul nutriției.

Încrederea în puterea vindecătoare a plantelor a devenit de nezdruncinat când, în 2013, am ajuns la clinica doctorului Jiang Feng, ”Pădurea de caiși”, de pe muntele Galben, în provincia Anhui, China.

Acolo am avut ocazia să fim martorii unor vindecări miraculoase, într-un timp record, ale unor bolnavi considerați incurabili de medicina clasică. Chiar și noi am fost beneficiarii direcți ai puterii plantelor si ai energiilor generate de maestrii shaolini, ajunși aici după multiple pierderi de sarcină. După 6 biluțe de ”medicamente” din plante, încărcate cu energia Chi a maestrilor, și o luna de ceaiuri din plante, am putut concepe al doilea copil, un copil robust, care până în prezent nu a primit niciun antibiotic sau alt fel de tratament alopat, un copil plin de vitalitate și energie.

Au urmat apoi incursiuni extrem de benefice în budism, șamanism, ayurveda, medicina chineză, medicina tibetană, chi-kung, reiki, cheile genelor, human design, nutriție sportivă, nutriție regenerativă, noua medicină germană, chiropactică, meditații, detoxifiere regenerativa celulara, stări de conștiința extinsă.

Aceste experiențe ne-au determinat să dorim tot mai mult să putem oferi și celorlalți oameni cunoașterea pe care am dobândit-o în acești ani pentru vindecare și sănătate optimă. Așa s-a născut și a crescut conceput Axio Holistic.

 

În prezent, suntem specialisti in detoxifiere regenerativa celulara, nutriționiști certificati dar și practicanti de terapii holistice.

Hipocrate spunea că sănătatea începe din intestine, 80% din sistemul imunitar aflându-se aici. Sănătatea începe cu o detoxifiere profundă, la nivel celular, cu decongestionarea cu ajutorul plantelor și a alimentației raw-vegane a sistemului limfatic, cu hrănirea corectă a microbiomului, despre care ultimele cercetări arată că exista in tot organismul si cu care traim in simbioza. 

Protocoalele noastre includ identificarea traumelor emotionale care stau la baza aparitiei problemelor de sanatate, reprogramarea subconstientului, echilibrarea emisferelor cerebrale, refacerea coerentei creier inima, detoxifierea regenerativa prin decongestionarea sistemului limfatic, refacerea echlibrului acido-bazic, refacerea fluxurilor pe meridianele energetice, regenerarea microbiomului,  

Îți mulțumim că ai citit povestea noastră și te invităm să faci și tu parte din ea, distribuind informațiile de pe blogul nostru și spunându-ne părerea ta despre terapiile Axio Holistic.

Termeni si Conditii

DISCLAIMER

COOKIES

CONFIDENTIALITATE GDPR

DESPRE NOI