Hidrocolonoterapie

Curatarea colonului numita si hidroterapie a colonului este procedura de spalare a intestinului gros cu apa filtrata si calda. Scopul principal este de a elimina reziduurile fecale încrustate, gazele și depunerile mucoase. Această terapie de curățare permite nutrienților esențiali să rămână în organism în timp ce toxinele se elimină din organism.

ateTerapia de colon presupune o infuzie blânda de apă în colon. Nu sunt utilizate medicamente sau substanțe chimice în timpul procedurii.

Irigarea colonului sau hidrocolonoterapia, ajuta colonul să vă vindece singur și să lucreze la niveluri optime.

Poate irigarea colonului sa ajute la detoxifierea organismului?

Colonul este afectat de toate  obiceiurile noastre alimentare zilnice. Aceste sarcini includ consumul excesiv de proteine ​​animale, alimente procesate, grăsimi și zahăr. În plus, materialele toxice și deșeurile reduc capacitatea organismului de a funcționa la un nivel optim. De aceea, hidrocolonoterapia vă poate ajuta la detoxifierea organismului prin spălarea colonului de deșeuri și toxine.

Ar trebui să mă aștept la durere sau disconfort în timpul ședinței?

Procedura este total lipsită de durere și, dimpotrivă, este o procedură relaxantă. Disconfort minor poate fi resimțit în timpul introducerii tubului pentru câteva secunde. Daca ai colonul infundat, in timpul masajului, este posibil sa simti o usoara durere in zona abdomenului. Procedura durează aproximativ 30 până la 45 de minute și include aproximativ 60 de litri de apă trecuți prin intestin.

Hidroterapia de colon este sigură?

Este extrem de sigur atunci când este efectuat de un asistent medical calificat.

Folosim aparate tehnologice de ultimă generație pentru terapie de colon cu apă filtrată. Camera și dispozitivul în sine sunt bine sterilizate după fiecare aplicare. Echipa centrului noastru indeplineste cele mai inalte standarde profesionale si etice.

Ce aliment ar trebui sa consum inaintea unei sesiuni?

Pregatirea pentru aceasta terapie va incepe cu o zi inainte cand va rugam sa va ajutati corpul printr-o dieta usoara ce nu va cuprinde decat fructi sau legume crude. Seara este benefic un ceai laxativ. Inainte de procedura cu doua ore va rugam sa nu mancati, insa nu uitati sa va hidratati. Luati un carbune activ pentru a reduce gazele intestinale. Nu consumati bauturi alcoolice cu 12 ore inainte si dupa terapie.

Prima sedinta va impune o discutie cu terapeutul si completarea unei fise, de aceea este indicat sa va alocati jumatate de ora in plus.

Beneficiile curatarii colonului

Hidroterapia colonului îmbunătățește sănătatea generală a organismului. Iată câteva beneficii dovedite pentru sănătate ale colonului:

-Niveluri de energie crescute

-Pierdere în greutate

-Circulație îmbunătățită

-Sistem digestiv mai bun

-Ochi și piele mai clare

-Claritate mentală

-Ameliorarea balonării 

-Reducerea deșeurilor

-Mișcări regulate ale intestinului

-Decongestionarea sistemului limfatic

-Previne riscul de cancer colorectal

Eliminarea toxinelor distruge literalmente habitatul bacteriilor dăunătoare. În plus, un colon curat încă funcționează ca ultimă soluție pentru digestie. Sistemul imunitar este întărit, astfel încât organismul devine mai protejat împotriva diferitelor afecțiuni , cum ar fi constipație, diaree, intestin iritabil, balonare, gaze excesive, indigestie, alergii, cancer de colon, creșterea excesivă a candida, probleme ale pielii, unghii și păr fragile, miros corporal anormal. , respirație neplăcută, dureri de spate, rigiditate, artrită, oboseală, insomnie, concentrare slabă și dureri de cap.

Dar probioticele (bacteriile prietenoase) sunt pierdute?

Probioticele așa-numitele „Bacterii prietenoase” se reproduc foarte repede. Un colon sănătos este un habitat potrivit pentru creșterea probioticelor. În plus, bacteriile utile sunt puternic atașate de pereții colonului și nu este posibil să le pierzi.

Laxativele vor oferi rezultate similare cu curățarea colonului?

Laxativele sunt foarte periculoase pentru organism. În timpul „eliminarii” prin laxative, organismul prezintă simptome de inflamație. Acest lucru poate cauza probleme și face posibil ca toxinele și deșeurile să se reproducă mai repede.

Cât de privat este procesul?

In primul rand procedura este foarte curata si este administrata de profesionisti intr-o camera privata. Aparatul de hidrocolonoterapie  functioneaza in circuit închis si nu este nimic de care să vă jenați.

De cate sesiuni de terapie am nevoie?

Numărul de sesiuni este în funcție de cerințele dvs. Dar în timpul unui program de detoxifiere, vă sugerăm o ședință pe săptămână. În cadrul unui program de 21 de zile, 3 aplicații ar trebui să fie suficiente. Fiecare dintre ele va avea mai mult succes decât precedentul datorită experienței generale de detoxifiere.

Care este procedura de tratament?

Începe cu oaspetele nostru întins pe o masă confortabilă de terapie. Asistenta introduce in rect ușor un tub mic, care este un consumabil de unică folosință. Apa caldă filtrată începe să curgă înăuntru cu o presiune foarte mică. Materia fecale, depunerile și toxinele sunt eliberate de pe pereții colonului.

Asistenta controlează presiunea apei pentru a asigura o experiență eficientă și relaxantă. Asistenta îi oferă oaspetelui un masaj abdominal pentru a ajuta procedura. În timpul procedurii, puteți merge la baie.

Care sunt rezultatele așteptate?

Persoanele care urmeaza aceasta terapie se simt adesea mai revigorațe, pline de energie și relaxațe imediat după tratament.

În câteva zile, vor începe să apară rezultate evidente. Aceste rezultate includ o piele mai curată, o creștere a nivelului de energie și o claritate mentală crescută.

Beti multă apă după irigarea colonului pentru a crește efectele terapiei.

Vă rugăm să ne contactati pentru a programa o sesiune.

Adresa

Calea Ploiesti 29, 130145
Targoviste, Dambovita

Telefon

0345-401-455

E-mail

office@axioholistic.ro

Contacteaza-ne pentru detalii