Bai Ionice

Ajustarile osteoarticulare și detoxifierea  sunt o modalitate excelentă de a aborda sănătatea întregului corp dintr-un punct de vedere natural, holistic. Este o modalitate de a trăi un stil de viață mai bun, de a fi mai puternici și mai sănătosi, fără a ne pompa corpul cu substanțe chimice și fără a ne implica în proceduri invazive. Terapia pune accent pe tratarea rădăcinii cauza a bolilor și pe preventie, mai degrabă decât pe tratarea simptomelor după ce acestea apar.

Una dintre cele mai populare modalități de prevenire holistică este baia ionica de detoxifiere pentru picioare. Baia ionica pentru picioare este o modalitate excelentă de a  stimula sistemul limfatic sa elimine toxinele acumulate in organism și este de asemenea o activitate relaxanta.

Care este teoria din spatele bailor ionice. Dispozitivul ionizează apa din baia pentru picioare, iar când picioarele sunt în cadă, trimite un curent mic prin corp antrenand sistemul limfatic. Acest schimb de ioni facilitează homeostazia naturală a organismului și ajută la procesul de detoxifiere a acestuia. Un corp plin de energie și echilibrat se va putea detoxifia în mod natural mult mai usor. Este o terapie complet sigură pentru majoritatea oamenilor cu vârsta peste zece ani și poate fi deosebit de benefică pentru cei care iau o mulțime de medicamente. De asemenea, este recomandat celor care au funcțiile ficatului, rinichilor și splinei suprasolicitate și nu sunt capabili să elimine eficient toxinele din organism. 

Cine nu ar trebui să facă o baie de detoxifiere pentru picioare?

Persoanele care au stimulatoare cardiace, copiilor sub zece ani și persoanele care suferă de tulburări convulsive nu ar trebui să facă băi ionice de detoxifiere pentru picioare. Deși sunt în general sigure, riscurile pentru persoanele din aceste categorii nu au fost stabilite în mod eficient. În orice caz, ar trebui să discutați cu terapeutul dumneavoastră  înainte de orice procedură.

Cum funcționează baia de picioare?

Pacientul își pune picioarele într-o cadă de baie pentru picioare umplută cu un amestec special de apă sărată. Tot în această cadă se află un modul format din plăci conductoare prin care trece un curent electric de nivel scăzut, permițând ionilor să treacă prin picioare. Acest lucru energizează organismul și celulele sanguine, ajutând organismul să elimine toxinele din rinichi, intestine, ficat, piele și țesutul adipos, stimuland în același timp sistemul limfatic sa continue procesul de detoxifiere timp de până la 48 de ore după încheierea ședinței. Pe măsură ce picioarele tale se înmoaie, apa își va schimba culorile. Fiecare sesiune de baie pentru picioare variază de la persoană la persoană. Nu vor fi două rezultate finale la fel.

Studiile arata ca in zilele urmatoare bailor ionice, cantitati considerabile de metale grele au fost eliminate prin urina.

Câte sesiuni sunt necesare?

Acesta variază de la persoană la persoană; depinde cu adevărat de obiectivele personale ale fiecaruia. Majoritatea oamenilor încep cu un pachet de șase sesiuni, desfășurate pe o perioadă de trei până la cinci săptămâni  urmate  de citeva ședințe lunare de întreținere.

Ar trebui să începeți să vedeți rezultate destul de repede, dar nivelul rezultatelor pe care le experimentați va depinde în mare măsură de mai mulți factori. Acestea includ emotiile, alimentatia, stilul de viață, condiția fizică și disponibilitatea de a face schimbările în stilul de viață necesare pentru a trăi o viață mai bună.

Adresa

Calea Ploiesti 29, 130145
Targoviste, Dambovita

Telefon

0345-401-455

Email

office@axioholistic.ro

Contacteaza-ne pentru detalii