Colesterolul – Prieten sau dusman?
Colesterolul este atât de important încât organismul chiar îl produce. De fapt, 75% din creierul tău este format din colesterol. 95% din partea creierului afectată de Alzheimer este făcută din colesterol. Toți nervii din corpul tău sunt produsi din colesterol. Toți...
Filtrarea Rinichilor
Filtrarea Rinichilor Rinichii tăi sunt VITALI în procesul de eliminare a deseurilor din corpul tău. Fără eliminarea adecvată a deșeurilor metabolice, atât celulare, cât și digestive, produșii secundari toxici vor provoca auto-intoxicarea celulelor. Acest lucru...
Cum identificam un nvel ridicat de colesterol prin Iridologie
Cum identificam un nvel ridicat de colesterol prin Iridologie Un inel exterior translucid sau violet al irisului in cele mai grave cazuri, indica o acumulare de colesterol in corp. Corpul uman acumuleaza colesterolul pentru a lupta cu un nivel ridicat de aciditate....
ALIMENTATIA COMPLEXA NU ESTE POTRIVITA SPECIEI UMANE
ALIMENTATIA COMPLEXA NU ESTE POTRIVITA SPECIEI UMANE • Amidonul inseamna PREA MULTE zaharuri simple • Proteina inseamna PREA MULTI aminoacizi • Grasimile saturate inseamna PREA MULTI acizi grasi Când consumi alimente complexe și saturate, nu inseamna ca e mai bine. Ba...
Cum sa regeneram Glanda Tiroida si Paratiroidele
Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să scăpăm de toate stimulentele, proteinele, medicamentele chimice, alimentele procesate și gătite. Trecerea la o dietă 100% cu alimente crude, dintre care fructe cel puțin 80% până la 100% ar fi ideala pentru nevoile...
Adevărata sănătate o putem atinge printr-o dieta săracă în proteine
O dietă simplă... mai puține ingrediente, amestecuri alimentare mai puțin complicate si organismului îi va fi mai ușor de digerat, absorbit, utilizat și eliminat. Dacă alimentele bogate în proteine sunt ceea ce cauți - plante sau animale, iti urez noroc în atingerea...
Marele mit al proteinelor
Marele mit al proteinelor a distrus viața și sănătatea multor oameni. Supraconsumul de proteine este probabil cea mai mare cauză a bolii la oameni și totuși experții de zi cu zi din industrie îi împing pe oamenii bolnavi, supraponderali și obosiți să consume din ce...
Este timpul sa spulberam mitul zaharului odata pentru totdeauna
Nu conteaza cât de mult zahăr este într-un aliment. Tot ce conteaza este ce fel de zahăr este într-un aliment. NU tot zaharul este la fel. „Fiecare celulă din corp are nevoie de zahăr. Zahăr = carbon. De aceea numim alimente bogate în zahăr carbo-hidrate (constituenți...
Masajul pe meridiane – Terapia FoHow
Vă invităm să încercați masajul pe meridiane cu Bio-Curenti sau Fo-how! Te confrunti cu următoarele situații? ◇ probleme ale coloanei vertebrale, ◇ durere în partea inferioară a spatelui și a picioarelor, ◇ dureri musculare, ◇ amețeli, ◇ furnicături ale membrelor,...
“Bolile nu pot exista intr-un mediu alcalin” (𝐅𝐫𝐲, 𝟏𝟗𝟕𝟔). “
Alimentele pot fi împărțite în două categorii: au fie o reacție acidă, fie o reacție alcalină în organism. Vă rugăm să rețineți: acest lucru nu este neapărat legat de pH-ul real al alimentelor. De exemplu, citricele sunt de natură acidă, dar de fapt au un efect...