Cum identificam un nvel ridicat de colesterol prin Iridologie
Un inel exterior translucid sau violet al irisului in cele mai grave cazuri, indica o acumulare de colesterol in corp.
Corpul uman acumuleaza colesterolul pentru a lupta cu un nivel ridicat de aciditate. Atunci cind avem nivel ridicat de colesterol este clar ca sistemul limfatic este congestionat si deseurile metabolice care nu se pot elimina se acumuleaza.
La inceput corpul va folosi sterozii produsi de glandele suprarenale pentru a lupta cu aciditatea, dar atunci cind suprarenalele devin epuizate, organismal ii va cere ficatului sa acumuleze colesterol. Acest inel exterior al irisului este in general comun persoanelor bolnave de diabet sau obeze dar nu numai. Un nivel ridicat de colesterol poate provoca atacuri de cord, arteroscleroza sau probleme cardiace.
Cum rezolvam aceasta problema? Detoxifierea este cea mai buna modalitate. Refacerea suprarenalelor, repunerea in functiune a rinichilor pentru a filtra limfa si a elimina deseurile din organism, sunt primele lucruri de care trebuie sa avem grija.
O alimentatie alcalina bazate pe fructe si legume crude, multa miscare si emotii pozitive sunt cele mai indemana metode pentru a ne restabili sanatatea.
Ce formule de plante sunt potrivite in cazul unui nivel ridicat de colesterol?
Formulele din plante 5 Pasi au fost concepute in baza principiilor dr. Robert Morse pentru a sustine corpul in detoxifiere.
Cirulatie superioara
Creier si nervi
Suprarenale
Rinichi

Sistem limfatic