Acneea

Când acneea este prezentă, înseamnă că in ficat și in sistemul limfatic este present un streptococ. Pot fi una sau mai multe tulpini din cele peste 50 de grupuri de bacterii Streptococcus. Acneea se dezvoltă atunci când streptococul a făcut o casă de lungă durată în interiorul corpului după (uneori la mult timp după) o infecție legată de streptococ.

Streptococul trăiește în ficat datorită abundenței de alimente (cum ar fi antibiotice, metale grele toxice, ouă, lactate, gluten și multe altele) din interiorul organului pentru ca acesta să se hrănească și să prospere.

Sistemul limfatic este calea preferată pentru streptococ de a pătrunde în țesutul subcutanat de sub suprafața pielii, care se întâmplă să fie un refugiu pentru toxine și excesul de celule adipoase cu care se hraneste streptococul – la fel cum se acumulează în ficat, se acumulează aici. Înainte ca acneea să se dezvolte, streptococul rămâne și se hraneste cu otrăvuri, trecând încet prin grăsimea subcutanată și reîntărindu-se. În cele din urmă, intră la nivelul inferior al dermei. Sistemul imunitar personalizat al pielii începe să adune ulei de sebum ca un agent asemănător nisipurilor mișcătoare pentru a descuraja streptococul să crească. Deoarece streptococul a fost bine alimentat și este si în acest moment, uleiul de sebum nu este suficient pentru a-l opri. Acum, sistemul imunitar al pielii trece într-o viteză superioară, determinând producția de ulei de sebum în volume și mai mari, ca o ultimă încercare de a prinde bacteriile și de a vă proteja pielea. Când streptococul este puternic, luptă chiar și cu uleiul de sebum suplimentar și supraviețuiește limfocitelor și celulelor ucigașe chiar sub epidermă. El se urcă în acest strat exterior al pielii și ajungi să ai acnee chistică.

Ceea ce determină severitatea acneei include: câte tulpini de streptococ sunt prezente in organism, câte toxine, cum ar fi metalele grele, sunt prezente în ficat și țesutul subcutanat pentru ca streptococul să se hrănească, câte antibiotice ați folosit sau ați ingerat în alt mod, de-a lungul vieții, ce s-a întâmplat în copilaria voastră, ce fel de adrenalină experimentați în viața de zi cu zi, expunerea la pesticide și din ce este compusa dieta dumneavoastră.

Aflați cum să vindecați acneea, inclusiv alimente de evitat, alimente de consumat și suplimente cu doze în cea mai bine vândută carte din NYT, “Vindecare prin detoxifiere”

Anthony William – Medium Medical