Nu mai spune că ești „bolnav” atunci când răcești, în schimb începe să fii mai optimist și spune că te faci bine!

Toate simptomele pe care industria medicală le numește „imbolnavire” sunt simptome ale proceselor de detoxifiere. Ele apar atunci cind organismal are nevoie sa se curete , așa că, prin definiție, organismul se reface atunci când aceste simptome sunt prezente, deoarece reduce sarcina de deșeuri accumulate in corp. O persoană este bolnavă înainte de răceală, se face bine în timpul răcelii și este mai sănătoasă după răceală decât era când a început.

Când corpul tău intră în contact cu otravuri sau toxine, corpul tău inițiază un proces de curățare pentru a elimina toxinele respective. Pentru a se curăța corpul tău folosește simptome de expulzie, care sunt simptome precum tusea, strănutul, curgerea nasului, diareea, vărsăturile sau febra.

S-ar putea să recunoașteți că toate aceste simptome sunt aceleași cu simptomele despre care lumea medicala pretinde că sunt cauzate de „germeni” sau “viruși” invadațori.

Deci, dacă toate simptomele unui așa-zis virus sunt simptome de curățare a corpului și fac parte din procesele noastre naturale de vindecare, atunci aceste colecții de simptome nu pot fi boli.

Prin urmare, atunci când ne îmbolnăvim de o răceală sau gripă, ne facem bine, deoarece corpul nostru devine mai curat.

Și, prin urmare, nu avem de ce să ne temem de „viruși”. Corpurile altor persoane  care se curăță singure nu ne pot face rău. Corpul nostru este în control complet asupra propriilor procese.

Așadar, dacă ai o „răceală” sau o „gripă”, doar faci o curățare și ar trebui să fii recunoscător pentru oportunitatea de a-ți reduce povara bolii interne.