Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal

 

www.axioholistic.ro își prețuiește cititorii și își ia angajamentul de a respecta în permanență dreptul la intimitate al acestora.

 

Scopul nostru este de a livra cititorilor conținut cât mai relevant și adaptat preferințelor acestora, dar în același timp de a le proteja dreptul la intimitate.

 

Vă rugăm să citiți cu atenție politica de confidențialitate de mai jos. Utilizarea elementelor acestui site constituie acordul dumneavoastră. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile www.axioholistic.ro sau cu aceasta politică de confidențialitate, vă rugăm să nu folosiți site-ul web www.axioholistic.ro

 

Conform cerințelor Regulamentului (UE) 679/2016 al parlamentului European și al Consiliului pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, axio holistic, reprezentat de către axioholistic, cu sediul în Târgoviște, Strada Calea Ploiești 29, județul Dâmbovița, număr de ordine în Registrul Comerțului J15/1373/2006, Cod unic de identificare 20063615, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

 

Axio Holistic colectează date de la cititorii și clienții săi în următoarele scopuri:

 • Pentru a oferi utilizatorilor acces la informația și serviciile site-ului;
 • Pentru a comunica oferte promoționale, tombole sau concursuri la care membrii comunității au acces;
 • Informarea utilizatorilor privind situația contului lor pe site-ul www.axioholistic.ro;
 • Informarea utilizatorilor privind statusul comenzilor efectuate sau al premiilor câștigate la tombolele și concursurile organizate de către Axio Holistic;
 • Activități comerciale, de promovare a produselor și a serviciilor, de marketing, de publicitate – oferte, promoții, mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, cupoane cadou, felicitări sau alte mesaje speciale;
 • Activități legate de comerțul online și de expedierea produselor achiziționate online, activități administrative (facturare produse achiziționate, trimiterea produselor prin firmele de curierat etc.).

 

Când sunt colectate datele dvs. personale:

 • Atunci când vă creați un cont pe site-ul www.axioholistic.ro
 • Când vă înscrieți la un concurs sau o tombolă organizată de Axio Holistic;
 • Când finalizați o comandă (date necesare pentru livrarea cu succes a comenzii);
 • În cazul completării formularelor de pe site, abonarea la newsletter, descărcarea unor documente prin e-mail;
 • Atunci când interacționați cu pagina Axio Holistic pe rețele de socializare.

   

  Ce drepturi aveți asupra colectării datelor cu caracter personal?

  • Să vă dezabonați de la informațiile pe care le primiți pe e-mail fie prin butonul “Dezabonează-te” prezent în partea de jos a fiecărui e-mail, fie telefonic sau în scris;
  • Acces la datele personale pe care le avem despre dumneavoastră;
  • Corectarea datelor colectate despre dumneavoastră atunci când acestea sunt incorecte, incomplete sau învechite;
  • Puteți solicita încetarea marketingului direct (fie prin anumite canale, fie prin toate canalele);
  • Dreptul de a retrage consimțământul pentru colectarea și procesarea datelor

   

  Prin furnizarea adresei de e-mail și prin completarea datelor dumneavoastră personale pe site-ul www.axioholistic.ro, vă dați consimțământul în mod expres și neechivoc ca aceste informații să intre în baza de date a societății Axio Holistc și să fie prelucrate și folosite în viitor de către aceasta în scopurile mai sus menționate, fără alte obligații din partea societății.

  Datele dumneavoastră sunt destinate utilizării de către Axio Holistic; acestea nu vor fi dezvăluite terților și nu vor fi transferate în străinătate.

   

  Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi comunicate următorilor destinatari:

  • Partenerilor cu care lucrăm, pentru a oferi cele mai bune servicii de comerț online – numai în cazul în care și aceștia se conformează Regulamentului General de Protecția Datelor;
  • Informațiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, Instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

   Axio Holistic garantează confidențialitatea datelor personale tuturor celor care completează formularul de înscriere.

   

  Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal, luați la cunoștință garantarea următoarelor drepturi prevăzute de legea 679/2016: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției, dreptul la opoziție – dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale și de a solicita ștergerea parțială sau totală a datelor.

   

  Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la Axio Holistic , Târgoviște, Strada Calea Ploiești 29, jud. Dâmbovița.

   

  Dacă anumite date despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Puteți să ne contactați  telefonic, la 0345 401 455.

    

   Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a site-ului și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

    

   Axio Holistic nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul www.axioholistic.ro poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

    

   Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, a alterării sau a folosirii greșite a informațiilor care se afla în controlul nostru. Axio Holistic nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul. De asemenea, nu răspundem pentru erorile în securitatea serverului care găzduiește site-ul.