Deshidratare cronică

Majoritatea oamenilor trăiesc cu deshidratare cronică de grad scăzut, fără măcar să-și dea seama. Deshidratarea nu se referă doar la ultima zi, săptămână sau lună din viața ta. Poate fi o problemă cronică și mulți bebeluși chiar se nasc deja deshidratați. Atât copiii, cât și adulții sunt deshidratați cronic.

Deshidratarea mai poate aparea si din urmatoarele cause:

Nu consumați suficientă apă vie, fructe proaspete, legume și verdeață cu frunze pe toată durata vieții

Toxine și agenți patogeni

Un ficat lent, stagnant

Dietă prea bogată în grăsimi, proteine, sare și alimente gătite

Consumul de cafea, ceai, alcool, droguri, otet

Deshidratarea cronică:

Conduce la un sânge gros și murdar

Previne detoxifierea

Permite agenților patogeni să prospere

Se agravează, declanșează sau contribuie la simptome cum ar fi hipertensiune arterială, accidente vasculare cerebrale, dureri de cap, migrene, sindromul de ochi uscat, cercurile întunecate de sub ochi și multe altele

Poate face diferența între cineva care are o problemă gravă de sănătate, cum ar fi un accident vascular cerebral sau un atac de cord

Puteți ajuta la vindecarea deshidratării cronice aducând mult mai multă apă vie din aceste surse:

Apă cu lămâie sau lime. Această băutură este deosebit de utilă pe stomacul gol dimineața, când te trezești pentru prima dată.

Suc de țelină Apio.

Suc de castraveți.

Alte sucuri de fructe, verdeață și legume

Apa de cocos

De asemenea, concentrați-vă pe consumul de fructe proaspete, verdeață crudă cu frunze și legume, în timp ce reduceți grăsimile și proteinele din surse animale sau vegetale, sare, alimente gătite, cofeină, alcool. De asemenea, este important să evitati alimentele pe care le împărtășesc în fiecare dintre cărțile Medical Medium, care hrănesc agenți patogeni sau împiedică detoxifierea, deoarece agenții patogeni și toxinele deshidratează organismul.

Aflați mai multe desprece sa mancam si ce sa bem pentru a hidrata și curăța organismal, în cea mai bine vândută carte din NYT, Cleanse To Heal.

Anthony William ‘Medium Medical”