Centru de terapii Holistice

Ești gata să nu mai tratezi simptomele și să ajungi în cele din urmă la rădăcina cauzei afecțiunilor tale?

Ajut persoanele la fel ca tine să-și regenereze sănătatea celulară prin detoxifiere, ceea ce, la rândul său, le îmbunătățește constituția generală. 

Consiliere Nutritionala

Rezultate garantate

Plan Personalizat

Cum putem sa ajutam

 

Consiliere in Nutritie Functionala

 

Consiliere in Nutritie pentru Gravide si Copii

 

Consiliere in Nutritie Sportiva

 

Pierdere In Greutate

 

Detoxifiere

 

Biorezonanta

 

Ajustari Osteorticulare

 

Consiliere Noua Medicina Germana

 

Masaj Bio-Energo- Terapeutic Fohow

 

Găsirea unui echilibru poate fi dificil, dar a mânca sănătos nu trebuie să fie

 

Ajustari Osteoarticulare

Restaurarea Biomecanicii Corpului

Constă într-o succesiune de acţiuni manuale executate asupra corpului uman în scopul redobândirii simetriei funcţionale şi ameliorării stării de sănătate. Conține tehnici speciale de manipulare osteo-articulara și tehnici de masaj derivate din tehnici asiatice.


Calculati-va IMC astazi

Intrebari Frecvente

Invata cum functioneaza lucrurile!

ZAHARURILE DIN FRUCTE SUNT NOCIVE PENTRU NOI?

Nu. Corpul tău trebuie să descompună zaharurile complexe în zaharuri simple înainte de a putea fi utilizate; zahărul din fructe este zahăr simplu. Deoarece fructele sunt deja în forma cea mai simplă, necesită mult mai puțină energie din partea corpului nostru pentru a fi asimilat și este exact ceea ce au nevoie celulele noastre pentru a avea energie. Carbohidrații din fructe sunt ceea ce are nevoie corpul nostru pentru a alerga, nu proteine ​​așa cum se învață în mod obișnuit. Fructele și legumele, atunci când sunt crude, sunt echilibrate în zaharuri simple, acizi grași și aminoacizi (cea mai simplă formă de proteină) Fructoza nu necesită nici insulină, deoarece ajunge la celule prin difuzie, făcând-o ideala pentru diabetici.

Voi pierde in greutate în timp ce mă detoxifiez? Voi incepe sa castig greutate in timp ce ma detoxifiez??

Este foarte dificil să câștigi în greutate dacă mănânci în acest fel, cu excepția cazului în care ai o problemă tiroidiană, care se va inversa pe măsură ce progresezi pe această cale.
Pierderea în greutate este inevitabilă, deoarece corpul tău scapă de deșeuri vechi și acizi. Cu toate acestea, va fi deosebit de vizibil în cazul celor care au probleme de malabsorbție, dar fiți siguri că corpul dumneavoastră se vindecă singur și este pe cale să câștige în greutate intr-un mod sănătos.

CARE SUNT CELE MAI BUNE FRUCTE DE MANCAT?

Toate fructele sunt grozave pentru noi! Cu toate acestea, pepenii verzi, strugurii, citricele și fructele de pădure sunt unele dintre cele mai bune in detoxifiere.

Cât timp trebuie să mă detoxific înainte ca afectunile mele să dispara?

Este imposibil să se stabilească un anumit număr de zile sau luni. V-a luat toată viața pentru a ajunge in acest moment, si acest lucru nu poate fi inversat în câteva zile. Veți observa unele modificări imediat, dar îmbunătățirile mai mari depind de angajamentul dvs., de cât de mult veti susține sistemul dvs. Limfatic, și de problemele specifice de care suferiti.

UNDE POT GASI INFORMAȚII SUPLIMENTARE ASUPRA ACESTUI STIL DE VIAȚĂ?

Vă recomand să vizionați unele dintre videoclipurile doctorului Morse pe canalul său de pe YouTube. O modalitate ușoară de a face acest lucru este să accesați rawfigs.com, să introduceți subiectul de interes în caseta de căutare și vă va oferi o listă cu fiecare videoclip al Dr.Morse care vorbește despre subiectul dvs.
De asemenea, recomand să citiți „Sistemul de vindecare a dietei fără mucus” și „Postul rațional” de Arnold Ehret N.D și „The Detox Miracle Sourcebook” de Dr. Morse.

AM AVUT O DIETA BAZATA PE PROTEINA ANIMALA TOATA VIATA, CE TREBUIE SA FAC PRIMA DATA?

Recomand tranziția într-un ritm confortabil, cu excepția cazului în care aveți o afecțiune gravă și nu vă puteți permite să mergeți încet. Pentru cei în tranziție, înscrieți-vă la buletinul informativ „The Detox Dialogue” pentru a primi gratuit copia mea a 8 modalități simple și rapide de a trece la obiceiuri mai sănătoase.

Contacteaza-ne acum!

Contact

office@axioholistic.ro

Telefon

0722 317 017

Adresa

Calea Ploiesti 29, 130145

Targoviste, Dambovita